Rulouri cu bacon si branza
PrinteazaO reteta de rulouri cu bacon si branza din: dovlecei, bacon, branza de burduf, cascaval, marar, sare si piper.
- 4 dovlecei
- 16 felii de bacon, taiate subtire
- 100 g branza de burduf
- 50 g cascaval
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi dovleceii şi fără a-i curăţa de coajă tăiaţi-i în felii de circa 5mm, pe lungime. Puneţi într-o cratiţă apă la fiert şi când începe să fiarbă în clocot, puneţi feliile de dovlecel. Opăriţi-le 1 minut, apoi scoateţi-le pe o farfurie şi lăsaţi-le să se scurgă bine de apă.
Amestecaţi într-un castron brânza de burduf cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare. Adăugaţi mărarul tocat mărunt, sare şi piper după gust şi omogenizaţi bine compoziţia. Puneţi pe fiecare felie de bacon câte o felie de dovlecel iar peste aceasta întindeţi câte o lingură din amestecul de brânză. Rulaţi şi prindeţi cu scobitori.
Puneţi rulourile astfel pregătite într-o tavă, pe hârtie de copt şi puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi rulourile la foc potrivit circa 20 de minute. Serviţi-le calde.
Rulouri cu bacon si branza
Pofta buna!