Rulouri cu bacon la gratar

Printeaza

Rulouri cu bacon la gratar din: piept de pui, vinete, usturoi, unt, bacon, ardei, sare, piper, cimbru, patrunjel, boia dulce.

Ingrediente:Rulouri_cu_bacon_la_gratar

  • 2 piepti de pui
  • 2-3 vinete
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 16 felii bacon
  • 2 ardei
  • sare
  • piper
  • cimbru

pentru ornat:

  • patrunjel
  • boia dulce
  • bete pentru frigarui

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui în felii subţiri. Feliile se ung şi se condi­mentează cu sare şi piper pe toată suprafaţa şi se rulează.

Se presară cimbru uscat pe deasupra şi se pun la rece, acoperite cu o folie de plastic.

Separat, se spală vinetele, se şterg cu un prosop absorbant de bucătărie şi se taie rondele.

Se presară sare şi se lasă să se scurgă într-o sită. Ardeii se curăţă de se­minţe şi se spală, apoi se taie felii.

Rulourile de pui se înfăşoară în feliile de bacorvşi se înfig pe beţele pentru frigărui, intercalând între ele felii de ardei.

Eventual, se condimentează dacă mai este nevoie cu sare şi piper.

Se pun pe grătarul încins şi se răsucesc la intervale scurte de timp ca să se poată rumeni uniform.

Tot pe grătar se pun şi vinetele, se întorc de pe o parte pe cealaltă şi se servesc împreună cu frigăruile.

Rulourile se ornează cu pătrunjel verde şi boia dulce.

Rulouri cu bacon la gratar

Rulouri_cu_bacon_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.