Rulouri cu bacon si salata

Printeaza

Rulouri cu bacon si salata din: oua, cascaval, ulei, lapte, iaurt, faina, sare, bacon, ceapa verde, marar, ardei, salata verde.

Ingrediente:Rulouri cu bacon si salata

  • 6 oua
  • 200 g cascaval
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml lapte dulce
  • 50 ml iaurt
  • 3 linguri faina
  • sare
  • 200 g bacon
  • 3-4 fire ceapa verde
  • o legatura marar
  • 2 ardei
  • o salata verde

Mod de preparare:

Se pun oualele intr-un bol, se bat cu un praf de sare si ulei.

Se adauga faina, cascavalul ras, iaurtul, ceapa tocata marunt si mararul.

Se amesteca cu blenderul pana capata consistenta unei ciulamale.

Se pune putin ulei in tigaie si se prajeste compozitia ca pe clatite, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Pe fiecare clatita se pune cate o frunza de de salata, o felie de bacon si câteva fasii de ardei rosu.

Fiecare clatita in parte se ruleaza, se taie in 3-4 bucati si se prinde cu scobitori.

Se servesc cu rosii si alte legume proaspete.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat. Ingrediente: 2 lingurite de ulei de masline 2 cepe, feliate 5 felii de bacon, tocat 1 aluat de patiserie 1 ceasca branza, maruntita 1 ceapa, feliata sare   Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati […]

Rulouri de bacon cu carnati

Rulouri de bacon cu carnati

Rulouri de bacon cu carnati din: bacon, carnati, castane, sos de visine, sos sriracha, sos teriyaki, apa si unt. Ingrediente: 1 pachet de bacon 1 pachet carnati 1 cutie castane de apa Ingrediente glazura: 1/4 ceasca de conserva de sos visine 2 linguri de Sriracha 2 linguri de sos teriyaki 1 lingura de apa 1 lingura […]

 

Rulouri de calamar cu bacon

Rulouri de calamar cu bacon

Rulouri de calamar cu bacon din: calamar, sparanghel, bacon, ulei de masline extravirgin, usturoi, rosii, vin alb, sare si piper.   Ingrediente: 500 g calamar 500 g sparanghel 150 g bacon 4 linguri ulei de măsline extravirgin 1 căţel de usturoi 400 g roşii 1 pahar vin alb sare şi piper   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.