Rulouri cu branza si bacon

Printeaza

Rulouri cu branza si bacon din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat.

Ingrediente:

  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 cepe, feliate
  • 5 felii de bacon, tocat
  • 1 aluat de patiserie
  • 1 ceasca branza, maruntita
  • 1 ceapa, feliata
  • Sare

 

Mod de preparare:

Rulouri cu branza si bacon: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati ceapa si sotati aproximativ 45 de minute.

Asezonati cu sare. Intre timp, intr-o alta tigaie, prajiti baconul pana devine crocant. Puneti pe prosoape de hartie sa se scurga.

Preincalziti cuptorul la 180C.

Taiati aluatul sub forma de triunghiuri, umpleti cu branza, ceapa si bacon, rulati in forma de semiluna.

Coaceti timp de 10-12 de minute. Se decoreaza cu bacon si ceapa.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.