Rulouri cu branza de capra

Printeaza

O reteta de rulouri cu branza de capra din: prosciutto crudo, branza de capra, susan, unt, cimbru, ceapa verde, sos picant de rosii, sare si piper rosu.

Ingrediente:

  •  16 felii de prosciuto crudo uscat (sau sunca de Praga)
  • 250 g branza de capra in saramura
  • 50 g susan
  • 75 g unt
  • cimbru
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sos picant de rosii
  • sare
  • piper rosu boabe

 

Mod de preparare:

Se lasă untul să se încălzească la temperatura camerei. Susanul se pune în tavă, se stropeşte cu sare şi câteva picături de apă şi se bagă în cuptor, la prăjit. Brânza de capră se scoate din sara­mură, se lasă să se scurgă în sită şi se taie cubuleţe.

Se pun într-un bol, se adaugă untul moale, se presară sare, dacă mai este nevoie, şi se pasează cu blenderul. Se obţine o pastă untoasă şi fină şi se amestecă cu ceapa verde tăiată mărunt, susanul prăjit şi cim­brul verde.

Se umplu feliile de şuncă cu compoziţia de brânză, se rulează şi se lasă câteva minute la rece. Rulourile se servesc ornate cu ceapă verde, boabe de piper roşu şi cu sos picant de roşii.

Rulouri cu branza de capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.