Rulouri cu branza telemea, ardei gras si spanac

Printeaza

Rulouri cu branza telemea, ardei gras si spanac din: smantana, branza telemea, clatite, arde gras, frunze de spanac.

 

Ingrediente:

  • 150 ml smântână
  • 200 g brânză telemea rasă
  • 8 clătite gata preparate
  • 2 ardei grași roșii
  • frunze de spanac proaspăt

 

Mod de preparare:

Se spală spanacul. Se opărește pentru un minut în apă clocotită și se toacă mărunt. Se spală ardeii, se curăță de semințe și se toacă fâșii subțiri.

Se încălzesc clătitele la microunde sau la bain-marie. Se asamblează rulourile.

Pe fiecare clătită se aşază un strat de spanac, câteva fâşii de ardeii graşi, o lingură de smântână şi se presară brânză rasă.

Se rulează sub forma unor clătite și se taie în două sau în trei. Se pot servi cu roșii sau cu salată verde.

Rulouri cu branza telemea, ardei gras si spanac

Rulouri_cu_branza_telemea_ardei_gras_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.