Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz din: frunze de spanac, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza feta, nucsoara, piper, foi de placinta, ovaz. Această rețetă de rulouri de spanac și brânză feta este o alegere excelentă pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. Spanacul adaugă un plus de nutriție, iar brânza feta conferă un […]
Rulouri cu branza telemea si spanac
PrinteazaRulouri cu branza telemea si spanac din: oua, spanac, ulei de masline, branza telemea, bacon, sare si piper.
- 6 oua
- 200 g spanac tanar
- 2 linguri cu ulei de masline
- 120 g branza telemea
- 300 g bacon/prosciutto
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rade brânza telemea şi toacă spanacul, păstrând câteva frunze pentru decor.
Bate ouăle cu un praf de sare şi piper şi încorporează brânza şi spanacul.
Incinge uleiul într-o tigaie cu diametrul mai mare şi toarnă compoziţia de omletă.
Coace-o 2-3 minute pe o parte şi întoarce-o cu grijă, cu ajutorul unei palete, şi pe partea cealaltă (tot vreo 2-3 minute).
Scoate omleta pe o farfurie întinsă şi taie fâşii potrivit de late, apoi rulează-le cu grijă să nu se rupă.
Pune rulourile de omletă pe câte o felie de bacon sau prosciutto şi, pentru siguranţă, înfige o scobitoare.
Decorează cu o frunzuliţă de spanac şi serveşte.
Rulouri cu branza telemea si spanac
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac
Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]
Pofta buna!
Bun, bun