Rulouri cu branza

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu branza din: oua, telemea de vaca, marar, ceapa, pesmet, sare, smantana sau iaurt, castraveti, marar si usturoi.

Ingrediente:Rulouri cu branza

  • 4 oua
  • 350 g telemea de vaca
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa
  • 6-8 linguri pesmet
  • sare (daca este nevoie)
  • o cutie smantana sau iaurt gras
  • 2 castraveti
  • o legatura marar
  • 2 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se pun într-un bol telemeaua rasă sau zdrobită, mărarul şi ceapa tocate mărunt, ouăle şi pesmet cât cuprinde. Se fră­mântă bine şi se obţine o cocă tare, uşor de modelat. Se for­mează rulourile, mai mari sau mai mici şi se trec prin pesmet.

Se pune ulei într-o tigaie, se lasă să se încingă şi se pun ru­lourile să se rumenească, 3-4 minute pe o parte şi 3-4 minute pe cealaltă parte.

Se scot pe un prosop absorbant să se scurgă şi se pregăteşte sosul. într-un bol se pune smântână, usturoiul pisat, puţină sare, mărarul tocat mărunt şi castraveţii tocaţi şi storşi de zeamă.

Se amestecă şi se obţine un sos de castraveţi delicios. Rulourile se servesc ornate cu crema de castraveţi şi se pot savura alături de o garnitură la alegere: salată verde, salată de sfeclă, de ridichi sau de gulii.

Rulouri cu branza

Rulouri cu branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.