Rulouri cannoli umplute cu ricotta si sirop de zmeura
PrinteazaRulouri cannoli umplute cu ricotta si sirop de zmeura din: zmeura, zahar vanilat, ricotta, ciocolata, fistic, fructe glasate, cannoli, zahar pudra.
- 2 caserole mari de zmeura
- 6 linguri de zahar vanilat
- 200 g branza ricotta
- 100 g ciocolata, maruntita
- 50 g fistic, tocat
- 50 g fructe glasate, tocate
- 12 tuburi de cannoli
- zahar pudra
Mod de preparare:
Adaugati zmeura intr-o cratita mica impreuna cu 3 linguri de zahar, aduceti la fierbere, lasati sa clocoteasca timp de 1 minut si apoi sa se raceasca. Intre timp, puneti ricotta si restul de 3 linguri de zahar intr-un robot de bucatarie si mixati 1 minut, pana cand obtineti o crema fina, cu aspect lucios.
Transferati crema intr-un castron cu ajutorul unei linguri, apoi adaugati ciocolata, fisticul si fructele glasate. Puneti amestecul intr-un pos si umpleti rulourile.
Asezati cate 3 rulouri pe fiecare farfurie, stropiti cu siropul de zmeura si pudrati cu zahar.
Rulouri cannoli umplute cu ricotta si sirop de zmeura
Pofta buna!