Rulouri cu cârnaţi şi chutney
PrinteazaRulouri cu cârnaţi şi chutney din: carnaciori, ulei, chutney, aluat, ou si seminte de mac.
- 12 carnaciori sau cremvursti
- 2 lingurite ulei
- 12 linguri chutney
- 400 g aluat fraged, gata preparat, taiat in 12 patrate egale ca marime
- 1 ou, batut
- 2 lingurite seminte de mac
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 7/210 ° C. Prajeste carnaciorii in ulei, la foc mediu, 5 min, pana se rumenesc.
Scoate-i si lasa-i deoparte. Intinde cate o lingura de chutney pe fiecare patrat de aluat fraged.
Pune cate un carnacior pe fiecare foaie de aluat, in diagonala, apoi infasoara-i, apasand usor, ca sa stea infasurati.
Unge cu ou deasupra. Pune-i pe o tava de copt unsa, mai unge-i o data cu ou, presara semintele de mac si coace 10 minute, pana se rumenesc.
Rulouri cu cârnaţi şi chutney
Pofta buna!