Rulouri cu carnati proaspeti

Printeaza

Rulouri cu carnati proaspeti din: foitaj, unt, carnati proaspeti, mustar, ulei.

Ingrediente:Rulouri_cu_carnati_proaspeti

  • 1 pachet foitaj
  • 100 g unt
  • carnati proaspeti
  • mustar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tăiem cârnaţii în bucăţi de 5 cm. Incingem ulei într-o tigaie întinsă şi prăjim cârnaţii, până se rumenesc puţin. îi scoatem pe un şerveţel absorbant, pentru îndepărta surplusul de ulei. Intindem foitajul cu un sucitor şi tăiem fâşii de 5 cm lăţime şi 10 cm lungime.

Ungem cu unt moale fiecare fâşie, punem o bucată de cârnat prăjit şi rulăm. Punem rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coacem maxim 30 de minute la foc moderat. Servim cu muştar, fierbinte, cât şi rece.

Rulouri cu carnati proaspeti

Rulouri_cu_carnati_proaspeti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.