Rulouri cu carnati proaspeti
PrinteazaRulouri cu carnati proaspeti din: foitaj, unt, carnati proaspeti, mustar, ulei.
- 1 pachet foitaj
- 100 g unt
- carnati proaspeti
- mustar
- ulei
Mod de preparare:
Tăiem cârnaţii în bucăţi de 5 cm. Incingem ulei într-o tigaie întinsă şi prăjim cârnaţii, până se rumenesc puţin. îi scoatem pe un şerveţel absorbant, pentru îndepărta surplusul de ulei. Intindem foitajul cu un sucitor şi tăiem fâşii de 5 cm lăţime şi 10 cm lungime.
Ungem cu unt moale fiecare fâşie, punem o bucată de cârnat prăjit şi rulăm. Punem rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coacem maxim 30 de minute la foc moderat. Servim cu muştar, fierbinte, cât şi rece.
Rulouri cu carnati proaspeti
Pofta buna!