Rulouri cu carnati, salvie si mere

Printeaza

Incinge cuptorul la 220°C/gaz 7. Amestecă 400g de carne din cârnaţi (de la aproximativ 6 bucăţi) cu 1 căţel de usturoi zdrobit, 2 linguri de salvie proaspătă tocată şi 1 măr tocat. Asezonează. Intinde cu sucitorul 500g de foitaj pe o suprafaţă presărată cu făină, astfel încât să obţii un dreptunghi cu lăţimea de 30cm.

Taie dreptunghiul pe jumătate ca să obţii 2 fâşii lungi şi subţiri, apoi aşază amestecul de carne pe centrul lor. Unge marginile cu ou bătut şi rulează-le pentru a împacheta umplutura, vei obţine 2 rulouri mari. Sigilează capetele presându-le cu o furculiţă. Unge-le cu ou înainte de a le felia.

Taie fiecare rulou în câte 6 bucăţi şi aşază-le într-o tavă. Dă-le la cuptor timp de 25 de minute, până se umflă şi devin aurii.

Rulouri cu carnati, salvie si mere

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Si unde sunt rulourile? 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.