Rulouri cu carnati, salvie si mere
PrinteazaIncinge cuptorul la 220°C/gaz 7. Amestecă 400g de carne din cârnaţi (de la aproximativ 6 bucăţi) cu 1 căţel de usturoi zdrobit, 2 linguri de salvie proaspătă tocată şi 1 măr tocat. Asezonează. Intinde cu sucitorul 500g de foitaj pe o suprafaţă presărată cu făină, astfel încât să obţii un dreptunghi cu lăţimea de 30cm.
Taie dreptunghiul pe jumătate ca să obţii 2 fâşii lungi şi subţiri, apoi aşază amestecul de carne pe centrul lor. Unge marginile cu ou bătut şi rulează-le pentru a împacheta umplutura, vei obţine 2 rulouri mari. Sigilează capetele presându-le cu o furculiţă. Unge-le cu ou înainte de a le felia.
Taie fiecare rulou în câte 6 bucăţi şi aşază-le într-o tavă. Dă-le la cuptor timp de 25 de minute, până se umflă şi devin aurii.
Pofta buna!
Si unde sunt rulourile? 😀