Rulouri cu carne si cimbru
PrinteazaRulouri cu carne si cimbru din: aluat foitaj, carne tocata, ceapa, cimbru, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 400 g carne tocată
- 1 ceapă uscată
- puţin cimbru
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se pune la călit într-o lingură de ulei. Când s-a înmuiat, se adaugă carnea tocată si se amestecă. Se lasă 15 minute, după care se presară sare, piper si cimbru.
Aluatul se întinde în strat subţire pe masa presărată cu făină. Se taie în patru bucăţi mai mici, care se umplu cu compoziţia de carne, se rulează si se strânge bine la capete, să nu iasă umplutura.
Se prăjesc rulourile în ulei încins, apoi se scot pe şervete de hârtie. Se servesc tăiate, pe un platou, alături de legume.
Rulouri cu carne si cimbru
Pofta buna!