Rulouri cu carne si cimbru

Printeaza

Rulouri cu carne si cimbru din: aluat foitaj, carne tocata, ceapa, cimbru, ulei, sare, piper.

Rulouri_cu_carne_si_cimbru

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 400 g carne tocată
  • 1 ceapă uscată
  • puţin cimbru
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se pune la călit într-o lingură de ulei. Când s-a înmu­iat, se adaugă carnea tocată si se amestecă. Se lasă 15 minu­te, după care se presară sare, piper si cimbru.

Aluatul se întinde în strat subţire pe masa presărată cu făină. Se taie în patru bucăţi mai mici, care se umplu cu compoziţia de carne, se rulează si se strânge bine la capete, să nu iasă umplutura.

Se prăjesc rulourile în ulei încins, apoi se scot pe şervete de hârtie. Se servesc tăiate, pe un platou, alături de legume.

Rulouri cu carne si cimbru

Rulouri_cu_carne_si_cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.