Rulouri cu carne sau branza

Printeaza

Rulouri cu carne sau branza din: lapte, sare, drojdie, faina, ulei, ceapa, carne tocata, ou, piper, marar, branza sarata, galbenusuri, zahar, zahar vanilat.

Ingrediente pentru aluat: Rulouri cu carne sau branza

  • 1 cana lapte
  • 1 lingurita sare
  • drojdie
  • 300 g faina
  • 2 cesti ulei

Ingrediente pentru umplutura de carne:

  • 1 ceapa
  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

Ingrediente pentru umplutura de branza:

  • 1/2 kg branza sarata
  • 3-4 galbenusuri
  • 2 linguri zahar
  • putina sare
  • zahar vanilat
  • 3 oua, pentru uns rulourile

 

Mod de preparare:

Pregatesti aluatul, amesteci laptele cu sarea si drojdia si lasi sa dospeasca timp de 10 minute.

Dupa trecerea timpului pentru dospire, adaugi faina si uleiul. Framanti bine si lasi aluatul sa creasca.

După aceea il mai framanti cu putina faina, apoi il intinzi ca un sul. Din acest sul faci 8 suluri mai mici, pe care le intinzi.

Pregatesti umplutura de carne, tai ceapa marunt si o inabusi pe foc cu putin ulei.

Adaugi carnea tocata si pui putina apa, ca sa se inabuse bine. Lasi sa se raceasca si adaugi oul, sare, piper si marar tocat fin.

Pregatesti umplutura de branza, amesteci branza data pe razatoare, cu galbenusurile, zaharul, putina sare si zahar vanilat.

Pe fiecare sul intins, pui umplutura de carne sau de branza, rulezi din nou si asezi cele 8 suluri pe o tava.

Torni deasupra 3 oua batute bine si introduci tava in cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rulouri de carne cu spanac

Rulouri de carne cu spanac din: carne de porc fara os si grasime, spanac verde, ceapa, mustar cu hrean, sare, piper, cimbru, ulei. Ingredinte: 1 kg. carne de porc fara os si grasime 1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat o ceapa 2-3 lingurite mustar cu hrean sare piper cimbru ulei   […]

 

Rulouri de varza cu carne

Rulouri de varza cu carne

Rulouri de varza cu carne din: carne, varza, ou, ceapa, paine, unt, bors, suc de rosii, sare, verdeata, smantana. Ingrediente: 300 g carne tocată 1 varză cu foi mari 1 ou 1 ceapă 1 felie de pâine 2 linguri cu unt 1 pahar cu borş 1 pahar cu suc de roşii sare verdeaţă tocată smântână […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.