Rulouri cu ciuperci si carne din: ciuperci, ulei, sare, piper, coaste de porc, carnati, pesto, galbenus. Ingrediente: 8 ciuperci champignon 15 ml ulei de măsline sare şi piper negru măcinat 6-8 coaste de porc prăjite, cu carnea scoasă de pe oase 2 cârnaţi de porc prăjiţi, tăiaţi în bucăţi 2 pachete de aluat foietaj (400 g), dezgheţat […]
Rulouri de carne cu spanac
PrinteazaRulouri de carne cu spanac din: carne de porc fara os si grasime, spanac verde, ceapa, mustar cu hrean, sare, piper, cimbru, ulei.
Ingredinte:
- 1 kg. carne de porc fara os si grasime
- 1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat
- o ceapa
- 2-3 lingurite mustar cu hrean
- sare
- piper
- cimbru
- ulei
Mod de preparare
Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar.
Se lasa la rece 15-20 min., timp in care se pregateste umplutura: spanacul, daca este crud, se fierbe in putina apa, apoi se paseaza.
Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga in pireul de spanac.
Se condimenteaza dupa gust. Pe fiecare felie de carne se adauga citeva linguri de spanac – in functie de marimea bucatii de carne – la un capat.
Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Rulourile se aseaza pe o tava unsa, apoi se lasa in cuptorul preincalzit pana se rumenesc.
Din cind in cind, in timpul coacerii, se stropesc cu ulei.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulouri de carne cu hrean si ceapa
Rulouri de carne cu hrean si ceapa din: piper, cuisoare, ulei, carne de vita, unt, ceapa, sare, zahar, otet, crema de branza, hrean, rucola. Ingrediente: 1 lingură rasă cu boabe de piper negru 1/2 linguriţă de cuişoare 1 lingură cu ulei de măsline 500 g carne de vită foarte bună 15 g unt 2 cepe, […]
Pofta buna!