Rulouri cu carne tocata si orez
PrinteazaRulouri cu carne tocata si orez din: varza proaspata, carne tocata, orez, usturoi, ciuperci, patrunjel, sare, piper.
- kg varza proaspata
- 500 g carne tocata
- 100 g orez
- 2 catei de usturoi
- 4 ciuperci
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşti varza în apă clocotită cu sare, apoi o clăteşti cu apă rece. Intr-un castron pregăteşti compoziţia de carne: amesteci carnea tocată cu orezul, spălat şi scurs de apă, apoi adaugi usturoiul, ciupercile şi pătrunjelul verde, toate tocate mărunt. Potriveşti gustul de sare şi piper.
Tai partea tare de la frunzele de varză, apoi aşezi 2 linguriţe de carne pe fiecare foaie şi rulezi. Pui rulourile într-o tavă, acoperite cu supa de legume sau cu apă amestecată cu condiment vegetal. Dai tava ia cuptor pentru 40 de minute. Serveşti rulourile cu smântână.
Rulouri cu carne tocata si orez
Pofta buna!