Rulouri cu carne tocată
PrinteazaO reteta de rulouri cu carne tocata din: carne tocata, ceapa rosie, foi de lasagna, ulei de masline, rosii, sare, piper, masline, unt, cimbru si rozmarin.
- 600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc )
- 2 cepe roşii mijlocii
- 12-14 foi lasagna
- 5 linguri ulei de măsline
- 3 roşii
- sare
- piper
- 100 g măsline
- 50 g unt
- cimbru
- rozmarin
Mod de preparare:
Pentru început, se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După ce au fiert, se pun într-o sită şi se trec sub un jet de apă rece, să nu se lipească.
Se pune ceapa la călit, până devine aurie, apoi carnea şi se prăjesc până se absoarbe toată zeama pe care o lasă carnea şi ceapa. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. După ce s-a făcut, se lasă să se răcească.
Se unge o tavă de cuptor cu unt sau ulei. Pe un platou se pun foile de lasagna şi se umplu cu carne. Se rulează şi se aşază în tavă. Se pregăteşte sosul béchamel şi cel de roşii şi se toarnă peste rulouri
Puteţi să le serviţi calde, ornate cu caşcaval şi rozmarin
Rulouri cu carne tocată
Pofta buna!
Ce bine arata rulourile astea