Rulouri cu şuncă si caşcaval din: dovlecei, vanata, ceapa verde, branza de vaci, parmezan, sunca, rosii, ulei de masline, cimbru, piper alb, sare. Ingrediente: 2 dovlecei mici (400 g) 1 vanata mica (200 g) 3 fire de ceapa verde 200 g branza de vaci 100 g parmezan 200 g sunca felii subtiri 3 rosii 5 […]
Rulouri cu cascaval si sunca
PrinteazaRulouri cu cascaval si sunca din: unt, lapte, ou, faina, sare, sunca presata, cascaval, pesmet, ulei.
- 2 linguri unt
- 1 litru lapte
- 5 ouă
- făină
- sare
- 24 felii şuncă presată
- 24 felii caşcaval
- pesmet
- 10 linguri ulei
Mod de preparare:
Se freacă untul spumă şi se amestecă cu laptele, 3 ouă, un praf de sare şi făină cât cuprinde, apoi se acoperă şi se lasă să se odihnească 30 de minute.
Se mai frământă aluatul o dată, apoi se întinde într-o foaie subţire, pe un şervet presărat cu făină.
Se împarte în 12 dreptunghiuri.
Pe fiecare bucată de aluat se pun câte două felii de şuncă şi două felii de caşcaval, alternativ.
Se rulează şi se împachetează în aluat să nu se desfacă.
Rulourile astfel făcute se dau prin ou şi pesmet, apoi se prăjesc în ulei încins.
Se lasă la scurs pe un şerveţel de hârtie şi se servesc cu diverse salate sau garnituri de legume.
Rulouri cu cascaval si sunca
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri cu şuncă si caşcaval
Rulouri din sunca si cartofi
Rulouri din sunca si cartofi din: sunca, cartofi, morcov, mazare, sos alb, salata verde, patrunjel. Ingredinte: 100 gr. sunca slaba 2 buc. cartofi fierti 1 buc. morcov o lingura mazare verde fiarta 3 linguri sos alb salata verde patrunjel Mod de preparare Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu […]
Rulouri de sunca umplute
Rulouri de sunca umplute din: sunca, cartof, zarzavat, mazare verde, sos alb, salata verde. Ingredinte: 2 felii sunca slaba 1 cartof fiert taiat cuburi 2 linguri zarzavat fiert taiat cuburi o lingurita mazare verde fiarta 2 linguri sos alb gros 2 frunze salata verde Mod de preparare Se amesteca cartoful, zarzavatul, mazarea fiarta […]
Pofta buna!