Rulouri cu castraveţi acri, sos şi paste

Printeaza

Rulouri cu castraveţi acri, sos şi paste

Ingrediente:

  • 500 g pulpă de porc
  • 10 castraveţi muraţi
  • 2 cepe
  • 4 linguri bulion
  • 1 lingură condi­ment tip Vegeta
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 200 g paste

 

Mod de preparare:

Rulouri cu castraveţi acri, sos şi paste: Speli carnea, o tai felii pe care le baţi apoi ca pentru şniţele. Tai 5 castraveţi în jumătate pe lungime, pui pe fiecare felie de carne castravete, rulezi şi o legi cu aţă. P

rocedezi la fel cu fiecare felie de carne, apoi le prăjeşti pe toate câteva minute în ulei încins.

Castraveţii rămaşi îi tai cubuleţe, tai mărunt şi ceapa şi le căleşti în ulei. După ce s-au rumenit rulourile de carne, le laşi puţin să se răcească, apoi le scoţi aţele şi le aşezi într-o tavă împre­ună cu castraveţii şi ceapa călite.

Amesteci bulionul cu o cană de apă caldă, piper şi condi­ment după gust, îl torni în tavă şi dai mâncarea la cuptor pentru 25-30 de minute. In acest timp fierbi pastele în apă cu sare şi când sunt gata le scurgi bine.

După ce au fiert rulourile cu sosul de castraveţi, le aşezi pe un platou cu pastele fierte şi sosul si le aduci la masă.

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Sunt bune de aperitive rulourile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.