Rulouri cu ceapa si carnaciori

Printeaza

Rulouri cu ceapa si carnaciori din: ulei de floarea soarelui, carnaciori, ceapa, cimbru, otet balsamic, pesmet, foi de palcinta, ulei, seminte de mac, sos picant.

Ingrediente:Rulouri_cu_ceapa_si_carnaciori

  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 500 g carnaciori proaspeti
  • 2 cepe mari, taiate julien
  • cateva crengute de cimbru, tocat
  • 3 linguri otet balsamic
  • 50 g pesmet
  • 5 foi de placinta
  • ulei pentru uns
  • seminte de mac pentru ornat
  • sos picant pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190°C. Incinge uleiul de floarea sorelui şi prăjeşte cârnăciorii până când se rumenesc. Adaugă ceapa şi prăjeşte 10 min, până când cârnăciorii se pătrund. Adaugă oţetul şi cimbrul şi ţine pe foc 1 min.

Lasă să se răcească şi taie cârnăciorii în bucăţi mici. Pune-i din nou în vas, adaugă pesmetul şi porţionează în 15.

Aşază o foaie de plăcintă şi tai-o în trei fâşii lungi. Unge cu ulei şi pune câte o porţie de cârnăciori şi rulează, cu marginile pliate spre interior.

Aşază ţigaretele în tava de copt tapetată cu hârtie de copt, unge cu ulei şi presară seminţe de mac.

Repetă procedeul cu restul ingrdientelor. Dă la cuptor 15-20 min, până când se rumenesc şi devin crocante. Serveste fierbinte cu sos picant.

Rulouri cu ceapa si carnaciori

Rulouri_cu_ceapa_si_carnaciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.