Rulouri cu ciocolata alba si caise

Printeaza

Intr-un bol mic, stropeşte 250 g caise deshidratate cu 3 linguri lichior de portocale incălzit. Amestecă şi lasă să se imbibe peste noapte in vasul acoperit. Preîncălzeşte cuptorul la semnul 5/190 C. Intinde foile de plăcintă pe suprafaţa de lucru şi taie-le in câte 3 fâşii.

Intr-un bol mic, topeşte 50 g unt şi unge fiecare foaie. Aşază pe fiecare – parte scurtă a foilor câte 1/12 din cantitatea de caise îmbibate şi rulează; aşază ţigaretele pe tava tapetată cu hârtie de copt. Repetă procedeul cu foile şi caisele râmaseşi apoi dă la cuptor 15 minute, până când se rumenesc şi devin crocante. Lasa să se răcească.

Intr-un vas mic, la bain-marie, topeşte 50 g ciocolată albă şi ornează cu linii frânte. Presară 40 g fistic, tocat, şi lasă să se întărească.

Rulouri cu ciocolata alba si caise

Rulouri cu ciocolata alba si caise

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.