Rulouri cu ciuperci

Printeaza

Rulouri cu ciuperci din: pulpa de vitel, ciuperci, sunca de pui, cascaval, ceapa, patrunjel verde, unt, pasta de tomate, supa de vita, condimente. piper, nucsoara si coriandru.

Ingrediente:

  • 600 g pulpa de vitel
  • 150 g ciuperci
  • 50 g sunca de pui
  • 100 g cascaval
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 300 ml supa de vita
  • condimente
  • piper
  • nucsoara
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Speli pulpa de vitel, o usuci si o tai in patru felii. L e bati cu un cioca de snitele pe ambele parti si le presari cu piper, nucsoara, coriandru si condimente.

Pui la cuptor ceapa tocata marunt, ciupercile si sunca de pui taiata felii intr-un vas uns cu putin unt, pana se inmoaie, dupa care le lasi sa se raceasca.

Amesteci compozitia de ciuperci cu cascavalul ras si patrunjelul verde tocat marunt si mai adaugi condimente uscat si piper, daca mai este cazul.

Ungi bucatile de carne cu pasta de tomate si pui pe fiecare compozitie de ciuperci.

Rulezi strans, prinzandcapetele, si le asezi intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.

Torni supa peste rulouri, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute.

Scoti folia si mai lasi sa se rumeneasca 20 de minute. Servesti rulourile cu legume fierte.

 

Rulouri cu ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.