Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi din: piept de pui, pesmet, parmezan, patrunjel, sare, piper, usturoi, lamaie, paprika, unt. Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului. Săracă în grăsimi saturate: […]
Rulouri de cocos in jambon cu roşii cherry
PrinteazaRulouri de cocos in jambon cu roşii cherry din: piept de cocos, jambon, rosii cherry, ulei, supa de pui, vin, cimbru verde, sos de soia, patrunjel, pudra de usturoi, sare si piper.
Ingrediente:
- 80 g piept de cocos
- 150 g jambon crud uscat (taiat in feluite subtiri)
- 600 g rosii cherry
- 50 ml ulei
- 100 ml supa de pui
- 100 ml vin alb sec sau demisec
- 3-4 fire de cimbru verde
- 2 linguri sos de soia
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita pudra de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pielite, spălaţi-o şi tăiaţi-o în feliuţe de circa 4-5mm grosime.
Presăraţi feliile de carne cu sare, piper şi puţină pudră de usturoi.
Puneţi fiecare felie de carne pe căte o felie de jambon, rulaţi şi prindeţi rulourile cu scobitori. Se pun rulourile astfel pregătite într-o tavă.
Puneţi în tavă peste rulouri uleiul, supa de pui şi vinul.
Adăugaţi cimbrul, jumătate din legătura de pătrunjel tocat şi potriviţi de sare şi piper.
Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi rulourile la foc potrivit circa 30 de minute.
Scoateţi tava din cuptor, puneţi roşiile cherry spălate, întregi, printre rulouri şi puneţi din nou tava în cuptor.
Mai lăsaţi 15-20 de minute la foc mic.
Serviţi căte 2-3 rulouri la porţie cu garnitură de roşii cherry coapte, totul stropit cu sos de soia şi presărat cu pătrunjel tocat.
Rulouri de cocos in jambon cu roşii cherry
Pofta buna!
Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi
Pofta buna!