Rulouri cu bacon si branza
PrinteazaRulouri cu bacon si branza din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat.
- 2 lingurite de ulei de masline
- 2 cepe, feliate
- 5 felii de bacon, tocat
- 1 aluat de patiserie
- 1 ceasca branza, maruntita
- 1 ceapa, feliata
- sare
Mod de preparare:
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati ceapa si sotati aproximativ 45 de minute. Asezonati cu sare. Intre timp, intr-o alta tigaie, prajiti baconul pana devine crocant.
Puneti pe prosoape de hartie sa se scurga.
Preincalziti cuptorul la 180C. Taiati aluatul sub forma de triunghiuri, umpleti cu branza, ceapa si bacon, rulati in forma de semiluna. Coaceti timp de 10-12 de minute. Se decoreaza cu bacon si ceapa si se servesc imediat.
Pofta buna!