Rulouri cu branza, sunca, masline si maioneza
PrinteazaRulouri cu branza, sunca, masline si maioneza din: felii subţiri de şuncă, brânză dulce, smântână, măsline verzi, maioneză, mustar, ardei gras, frunze de patrunjel.
- 6 felii subţiri de şuncă
Pentru umplutură:
- 50 g brânză dulce
- 1 lingură smântână
- 6 măsline verzi
- 2 linguri maioneză
- 1 lingurita de mustar
Pentru decor:
- 2-3 linguri de maioneza
- 1/2 ardei gras
- cateva frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Tai măslinele în felioare subţiri, îndepărtând sâmburii. Amesteci bine, într-un cas- tronel brânza dulce, smântână, măslinele tăiate în feliuţe subţiri, maioneza şi muştarul.
Cu această compoziţie ungi feliile subţiri de şuncă şi le rulezi, apoi înveleşti în staniol rulourile şi le pui la frigider pentru 8 ore sau de seara până dimineaţa.
Tai rulourile în 2-3 batoane şi le aşezi pe un platou împreună cu legume proaspete: roşii, castraveţi, gogoşari. într-o seringă pentru ornat, pui maioneza şi decorezi bucăţile de rulouri.
Este un aperitiv foarte gustos şi uşor de preparat, care nu necesită nici experienţă în bucătărie, nici prea mult timp.
Pe un pat de frunze de salată verde, rulourile au un aspect spectaculos. Ca să nu se desfacă, le poţi înţepa cu scobitori prin care ai trecut şi măsline.
Rulouri cu branza, sunca, masline si maioneza
Pofta buna!