Rulouri cu branza, sunca, masline si maioneza

Printeaza

Rulouri cu branza, sunca, masline si maioneza din: felii subţiri de şuncă, brânză dulce, smântână, măsline verzi, maioneză, mustar, ardei gras, frunze de patrunjel.

Ingrediente:Rulouri_cu_branza_sunca_masline_si_maioneza

  • 6 felii subţiri de şuncă

Pentru umplutură:

  • 50 g brânză dulce
  • 1 lingură smântână
  • 6 măsline verzi
  • 2 linguri maioneză
  • 1 lingurita de mustar

Pentru decor:

  • 2-3 linguri de maioneza
  • 1/2 ardei gras
  • cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Tai măslinele în felioare subţiri, îndepărtând sâm­burii. Amesteci bine, într-un cas- tronel brânza dulce, smân­tână, măslinele tăiate în feliuţe subţiri, maioneza şi muştarul.

Cu această compoziţie ungi feliile subţiri de şuncă şi le rulezi, apoi înveleşti în staniol rulourile şi le pui la frigider pentru 8 ore sau de seara până dimineaţa.

Tai rulourile în 2-3 batoane şi le aşezi pe un platou împreună cu legume proaspete: roşii, castraveţi, gogoşari. într-o seringă pentru ornat, pui maioneza şi decorezi bucăţile de rulouri.

Este un aperitiv foarte gustos şi uşor de preparat, care nu necesită nici experienţă în bucătărie, nici prea mult timp.

Pe un pat de frunze de salată verde, rulourile au un aspect spectaculos. Ca să nu se desfacă, le poţi înţepa cu scobi­tori prin care ai trecut şi măsline.

Rulouri cu branza, sunca, masline si maioneza

Rulouri_cu_branza_sunca_masline_si_maioneza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.