Rulouri cu carne

Printeaza

Rulouri cu carne

Ingrediente:Rulouri cu carne

  • 500 ml de lapte
  • 3 ouă
  • 1 pahar de apă minerală
  • sare
  • piper
  • delicat după gust
  • 400-500 g făină
  • 600 g carne

 

Mod de preparare:

Se face o compoziţie pentru clătite pe care le coacem cât mai subţiri. Umplutura se face din 600 g carne tocată, pusă la călit cu 2 cepe, mirodenii după gust şi se adaugă fâşii de morcov fiert.

După ce s-a răcit, o dăm încă o dată prin maşina de tocat, apoi adăugăm ouăle şi se face o pastă cu care ungem clătitele.

După ce le-am umplut, le facem rulouri mici pe care le punem la copt în tavă tapetată cu margarină. Se servesc calde, cu ketchup pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.