Rulouri cu cas de oaie si cascaval
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri cu cas de oaie si cascaval din: faina, zahar, drojdie, apa, sare, cas de oaie, cascaval si oua.
- 1 kg faina
- 1/2 lingura cu zahar
- 400 ml apa calduta
- 20 g drojdie
- sare
pentru umplutura:
- 200 g cas de oaie
- 100 g cascaval
- 2 oua
Mod de preparare:
Pune drojdia la dospit, desfăcută în puţină apă caldă şi amestecată cu o lingură de făină şi cu zahărul. După ce a crescut, adaugă restul făinii, sare şi apă.
Frământă bine şi lasă la crescut vreo 40 de minute.
Frământă casul cu puţină sare şi amestecă în ea caşcavalul ras, apoi bate ouăle şi încorporează-le în amestec. Potriveşte de sare după gust.
Când aluatul a crescut, întinde o foaie groasă de un centimetru şi pune pasta de brânză cât mai uniform.
Rulează cât mai strâns şi taie felii groase de 3-4 centimetri.Pune hârtie de copt pe o tavă sau unge-o cu puţin ulei şi aranjează rulourile cu umplutura în sus.
Dă la cuptor pentru 30 de minute, pană se rumenesc frumos.
Rulouri cu cas de oaie si cascaval
Pofta buna!