Rulouri cu cas de oaie si cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu cas de oaie si cascaval din: faina, zahar, drojdie, apa, sare, cas de oaie, cascaval si oua.

Ingrediente:Rulouri cu cas de oaie si cascaval

  • 1 kg faina
  • 1/2 lingura cu zahar
  • 400 ml apa calduta
  • 20 g drojdie
  • sare

pentru umplutura:

  • 200 g cas de oaie
  • 100 g cascaval
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Pune drojdia la dospit, desfăcută în puţină apă caldă şi amestecată cu o lingură de făină şi cu zahărul. După ce a crescut, adaugă restul făinii, sare şi apă.

Frământă bine şi lasă la crescut vreo 40 de minute.

Frământă casul cu puţină sare şi amestecă în ea caşcavalul ras, apoi bate ouăle şi încorporează-le în amestec. Potriveşte de sare după gust.

Când aluatul a crescut, întinde o foaie groasă de un centimetru şi pune pasta de brânză cât mai uniform.

Rulează cât mai strâns şi taie felii groase de 3-4 centimetri.Pune hârtie de copt pe o tavă sau unge-o cu puţin ulei şi aranjează rulourile cu umplutura în sus.

Dă la cuptor pentru 30 de minute, pană se rumenesc frumos.

Rulouri cu cas de oaie si cascaval

Rulouri cu cas de oaie si cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.