Rulouri cu ciuperci si sunca

Printeaza

Rulouri cu ciuperci si sunca din: sunca, mazare, ciuperci, oua, lapte, pasta de rosii, patrunjel, faina, untura, sare.

Ingrediente:Rulouri cu ciuperci si sunca

  • 8 felii şuncă
  • 3 linguri mazăre boabe
  • 4 linguri ciuperci fin tăiate
  • 6 ouă
  • 1 cană lapte
  • 5 linguri pastă de roşii
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2 linguri făină albă
  • untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Şunca, tăiată felii, se unge cu pastă de roşii. Se pun deasupra ouăle preparate omletă, se rulează şi se leagă cu o aţă, să nu se desfacă. Se aşază în tava cup­torului.

Se adaugă un sos preparat din lapte amestecat cu făină. Se sărează, se adaugă restul de pastă de roşii şi se presară pătrunjelul tăiat foarte fin.

Se lasă la cuptor până ce sosul scade puţin.

Se serveşte cu un amestec de mazăre şi ciuperci, călite în puţină untură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.