Rulouri cu ciuperci si sunca
PrinteazaRulouri cu ciuperci si sunca din: sunca, mazare, ciuperci, oua, lapte, pasta de rosii, patrunjel, faina, untura, sare.
- 8 felii şuncă
- 3 linguri mazăre boabe
- 4 linguri ciuperci fin tăiate
- 6 ouă
- 1 cană lapte
- 5 linguri pastă de roşii
- 1 legătură pătrunjel verde
- 2 linguri făină albă
- untură
- sare
Mod de preparare:
Şunca, tăiată felii, se unge cu pastă de roşii. Se pun deasupra ouăle preparate omletă, se rulează şi se leagă cu o aţă, să nu se desfacă. Se aşază în tava cuptorului.
Se adaugă un sos preparat din lapte amestecat cu făină. Se sărează, se adaugă restul de pastă de roşii şi se presară pătrunjelul tăiat foarte fin.
Se lasă la cuptor până ce sosul scade puţin.
Se serveşte cu un amestec de mazăre şi ciuperci, călite în puţină untură.
Pofta buna!