Rulouri cu creier si cabanos

Printeaza

Rulouri cu creier si cabanos

Ingrediente:Rulouri cu creier si cabanos

  • 1 kg piept de pui
  • 1 ceapă
  • 300 cabanos
  • 1 felie de pâine
  • 300 g creier de vită
  • 3 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri făină
  • câteva fire de pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Dezosezi carnea de pui, o tai felii pe care le baţi ca pentru şniţele. Cureţi ceapa, o toci, speli şi tai bucăţi creierul şi le căleşti împreună în ulei încins.

După ce s-au rumenit puţin, le treci prin maşina de tocat şi le amesteci cu un ou, pâinea înmuiată şi presată bine, sare, piper şi pătrunjelul tăiat fin.

Intinzi pe fiecare felie de carne 1 lingură din compoziţia de creier, aşezi o bucată de cabanos, rulezi şi dai ruloul prin făină, ou bătut şi pesmet, apoi îl prăjeşti în baie de ulei foarte bine încins.

Rulouri cu creier si cabanos

Rulouri cu creier si cabanos

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.