Rulouri cu legume şi cu carne

Printeaza

Rulouri cu legume şi cu carne

Rulouri cu legume şi cu carne

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • 250 g carne de pui
  • 250 g făină
  • 150 ml apă
  • două ouă
  • o linguriţă de oţet
  • o ceapă
  • doi căţei de usturoi
  • salată verde
  • un morcov
  • un ardei gras
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • came de vită

Preparare:

Făina se cerne şi se pune într-un castron. Apa călduţă se ames­tecă bine cu patru linguri de ulei, un praf de sare şi oţetul. Se frământă până când rezultă un aluat elastic, nelipicios.

Se acoperă cu un capac şi se lasă să stea timp de zece minute. Carnea de porc, carnea de pui, usturoiul şi ceapa se dau prin maşina de tocat. Se amestecă bine cu morcovul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, ardeiul tocat mărunt, ouăle, sarea şi piperul.

Amestecul rezultat se intro­duce la rece pentru 15 minute, acoperit cu un capac. Se întinde o foaie subţire din aluat, se decupează pătrate egale ca dimensiune şi, pe o mar­gine a fiecărui pătrat, se pune umplutură.

Se petrec marginile opuse una peste cealaltă şi se rulează. Rulourile obţinute se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se servesc alături de salată verde. Carnea de porc se poate înlocui cu carne de vită.

Rulouri cu legume şi cu carne

Rulouri cu legume şi cu carne.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.