Rulouri cu masline

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: masline, aluat, ansoa, usturoi, busuioc verde, ulei de masline, ou.

Ingrediente:Rulouri cu masline

  • 500 g aluat fraged
  • 200 g măsline, din cele mai mici
  • 2-3 fileuri de anşoa
  • 3-4 căţei de usturoi
  • o mână de frunze cu busuioc verde
  • ulei de măsline
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Scoate sâmburii măslinelor şi spată-le în apă caldă ca să se desăreze. Curăţă usturoiul şi taie-l felii.

Pune măslinele, usturoiul, busuio­cul şi fileurile de anşoa în blender sau robot şi pasează-le cât mai bine. Adaugă ulei de măsline, astfel încât pasta să devină fină.

Intinde aluatul pe planşetă şi taie-l fâşii late de vreo 6-7 cm. întinde acum pastă pe fâşii, dar nu până în capete. Rulează, lipeşte cu apă şi taie bu­căţi late de 1-2 cm.

Unge-le cu ou bătut, aşază-le în tavă cu hârtie de copt şi dă-le la cuptorul încins, la foc potrivit, pentru 30 de minute.

Rulouri cu masline

Rulouri_cu_masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.