Rulouri cu pere si capsuni

Printeaza

Rulouri cu pere si capsuni din: capsuni, para.

Ingrediente:Rulouri cu pere si capsuni

  • patru ceşti de căpşuni feliate
  • o ceaşcă de pară, cojită, curăţită de sâmburi şi mărunţită

 

 

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi faceţi-le piure, până se omogenizează.

Turnaţi piureul în tăvile deshidratorului, pe foaie de copt. Deshidrataţi-l la temperatura de 57 grade C, timp de patru până la şase ore.

Lăsaţi blatul astfel obţinut să se răcească, timp de zece-cincisprezece minute.

Desprindeţi-l de tava deshidratorului, tăiaţi-l în porţiuni rectangulare şi rulaţi-le strâns în formă de cilindri. Dacă vreţi să păstraţi mai mult timp rulourile, înveliti-le strâns în celofârr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.