Rulouri cu piept de pui si ciuperci
PrinteazaRulouri cu piept de pui si ciuperci din: aluat, piept de pui, ciuperci, ou, ulei, otet, sare, piper.
- 1 pachet aluat foitaj
- 1/2 piept de pui
- 500 g ciuperci
- 1 ou
- ulei
- 1 lingură oţet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi cureţi ciupercile, le fierbi 10 minute în apă clocotită cu sare şi oţet, apoi le tai mărunt.
Speli pieptul de pui şi-l tai felii subţiri. Baţi uşor carnea, o sărezi şi piperezi, apoi pui pe fiecare felie ciuperci şi rulezi.
Tai aluatul în fâşii şi împachetezi cu ele, pe rând, rulourile de pui. Le ungi cu ou şi le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu puţin ulei. Laşi până se rumenesc frumos şi serveşti.
Pofta buna!