Rulouri cu spanac
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri din: piept de pui, vin alb, spanac, sare, piper, susan, pesmet.
- 8 buc file de piept de pui
- 100 ml vin alb
- 500 g spanac
- sare
- piper
- 2-3 linguri susan
- 2-3 linguri pesmet
Mod de preparare:
Iei bucatile de piept de pui, le aşezi pe masa de lucru, le piperezi, le sărezi şi pui în mijlocul fiecăruia câte 1 linguriţă de spanac, gata fiert şi tocat fin (poţi folosi şi spanac congelat,câte un rotocol). Rulezi fileurile şi le prinzi cu câte o scobitoare.
Separat, amesteci seminţele de susan cu pesmetul. Iei pe rând rulourile şi le dai prin oul bătut, după care le treci prin amestecul de susan şi pesmet. Intr-o tigaie încălzeşti bine 4-5 linguri de ulei, pui şi vinul alb şi laşi să se evapore.
Adaugi rulourile de pui în uleiul încins şi laşi să se prăjească bine, circa 10 minute pe fiecare parte. Când sunt gata, scoţi scobitorile şi serveşti alături de salată, cartofi pai, la aburi sau cu piure de cartofi.
Rulouri cu spanac
Pofta buna!