Rulouri cu şuncă presată şi cu carne de porc

Printeaza

Rulouri cu şuncă presată şi cu carne de porc

Ingrediente:Rulouri cu şuncă presată şi cu carne de porc

  • 10 felii de şuncă presată
  • 800 g muşchi de porc
  • 5 cepe
  • 2 cutii de ciuperci întregi
  • 2-3 căţei de usturoi
  • piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • ketchup dulce
  • sare
  • ulei
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii pe care le baţi ca pentru şniţele. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, speli toate ciu­percile şi tai felii doar o parte. Căleşti în ulei încins o treime din cantitatea de ceapă şi ciupercile tăiate, pui sare după gust, după care le laşi să se scurgă într-o strecurătoare.

Umpli feliile de şuncă şi de carne cu ceapă şi ciupercile călite şi le prinzi cu sco­bitori. Intr-o tavă de aragaz pui ceapa crudă rămasă, tomi puţin ulei, aşezi rulourile de carne şi de şuncă, pui ciupercile întregi rămase, presari sare şi piper după gust şi le dai la cuptor.

După 20 de minute scoţi tava, tomi o ceaşcă de apă, adaugi şi ustu­roiul curăţat şi tăiat felii, dafinul şi 2-3 linguri de ketchup şi mai dai totul la cuptor pentru 15 minute. Când rulourile sunt gata, le laşi puţin să se răcească, apoi le scoţi scobitorile, le aşezi pe un platou împreună cu sosul format în tavă şi presari vedeaţa tocată.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Mamaaa ce bune ies. Muschiuletul ala de porc e bestial

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.