Rulouri cu sunca si branza de vaci
PrinteazaRulouri cu sunca si branza de vaci din: sunca, branza, unt, ceapa, patrunjel, usturoi, sare, piper.
- 4 felii mari de şuncă
- 500 g brânză de vaci
- unt
- 1 legătură ceapă verde
- 2 legături pătrunjel proaspăt
- 1/2 legătură usturoi verde (3 căţei de usturoi)
- sare şi piper
Mod de preparare:
Ceapa şi usturoiul, tocate cât mai mărunt, se pun într-un vas, amestecându-se bine cu brânza. Se freacă până devine o pastă perfect omogenă.
Se condimentează cu sare şi piper, după gust, amestecându-se bine. Se lasă în frigider aproximativ douăzeci de minute. Feliile de şuncă se rumenesc uşor în unt, se umplu cu compoziţţia obţinută anterior, se rulează şi se mai lasă puţin în cuptor.
Se scot şi se taie felii subţiri. Se pun pe platoul de servit şi se ornează cu salată verde, tăiată fideluţă, felii de roşii şi ridichi, fin tăiate.
Se servesc cu vin roşu.
Pofta buna!