Rulouri cu dovlecei si alune din: icre, paine, ulei, lamaie, alune, ceapa, dovlecei, sare, piper. Ingrediente: 1 lingură cu icre 0 felie de pâine înmuiată în lapte 500 g ulei zeama de la 1 lămâie 1 ceapă mică 100 g alune de pământ 2 dovlecei piper sare ulei de măsline frunze de rucola pentru decor […]
Rulouri de curcan cu sos pesto
PrinteazaRulouri de curcan cu sos pesto din: snitele de curcan, sos pesto, ulei de masline, supa de legume, frunzulite de busuioc.
- 4 şniţele de curcan
- 150 g sos pesto (din borcan)
- 2 linguri de ulei de măsline
- 125 ml supă de legume
- câteva frunzuliţe de busuioc
Mod de preparare:
Se bat bine şniţelele, până se aplatizează, apoi se ung cu sos pesto. După aceea, carnea se rulează şi se fixează cu un beţigaş.
Se încinge într-o tigaie uleiul, în care se prăjesc apoi bine rulourile de curcan pe toate părţile.
In continuare, se toarnă în tigaie supa de legume şi se lasă totul să clocotească la foc mic încă 12 minute.
Rulourile se servesc tăiate felii şi ornate cu busuioc, împreună cu pâine proaspătă şi salată
Rulouri de curcan cu sos pesto
Rulouri de vinete la cuptor din: vanata, dovlecel, rosii uscate, crema de branza, galbenusuri, usturoi, otet din orez, ulei cu aroma de rozmarin, sare, piper si masline. Ingrediente: 1 vânătă mai mare 1 dovlecel 2 roşii uscate conservate în ulei 500 g cremă de brânză 2 gălbenuşuri 1 căţel de usturoi 1 lingura oţet din […]
Rulouri de hering cu legume din: file de hering, morcovi, telina, ceapa, vin, ardei, dafin, lamaie, rosii, capere, patrunjel, sare, piper, smantana. Ingrediente: 1 kilogram fileuri de hering 2 morcovi 1 rădăcină de ţelină 2 cepe 300 ml vin alb 4 ardei capia două frunze de dafin o lămâie 4 roşii capere pătrunjel sare piper […]
Pofta buna!