Supă Cremoasă de Cicoare și Cartofi din: cicoare, cartofi, ceapa, usturoi, supa de legume, ulei de masline, sare, piper. Supa de cicoare este o rețetă simplă, dar încărcată de gust și texturi, oferind o îmbrățișare culinară perfectă pentru zilele răcoroase. Combinația de cicoare, cu notele sale ușor amărui, și cartofii cremoși, împreună cu o bază […]
Rulouri de curcan cu sos picant
PrinteazaRulouri de curcan cu sos picant din: piept de curcan, cartofi, unt, ciuperci, ardei iuti, otet, usturoi, zahar.
Ingrediente:
- 1 piept de curcan
- 500 g cartofi dulci fierţi
- 50 g unt
- 400 g ciuperci
- 200 g ardei iuţi
- 100 ml oţet alb
- 1 căţel de usturoi
- 1/2 linguriţă cu zahăr
Mod de preparare:
Taie pieptul de curcanîn felii. Bate-le ca pentru şniţele şi condimentează-le.
Pune apoi ciuperci călite separat. Rulează şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă unsă cu unt şi lasă-le la cuptor 40 de minute.
Fierbe ardeii în oţet, cu zahă-rul şi usturoiul, zece minute. Mixează bine. Toarnă sosul peste rulourile de curcan.
Mai lasă-le câteva minute la cuptor, apoi serveşte-le, alături de cartofii dulci.
Rulouri de curcan cu sos picant
Pofta buna!
Frittata cu Edamame și Feta din: oua, edamame, branza feta, ardei, ceapa, usturoi, lapte, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă secretul unei mese sănătoase și delicioase cu această rețetă de Frittata, perfectă pentru orice moment al zilei. Combinația unică de edamame bogat în proteine și feta cremoasă transformă această frittata într-un festin culinar care nu numai […]