Rulouri de curcan cu spanac din: file de piept de curcan, spanac, ulei, mozzarella, piper, bacon, sare.
Ingrediente:
250 g file de piept de curcan
500 g spanac
3 linguri ulei
150 g mozzarella
piper negru proaspat macinat
8-10 felii subtiri de bacon
sare
Mod de preparare:
Cureti spanacul, il speli bine, iar dupa ce s-a scurs, il calesti in 2 linguri de ulei, pana se inmoaie.
Tai pieptul de curcan in felii pe care le subtiezi cu ajutorul ciocanului pentru snitele.
Asezi feliile de bacon una langa alta, pe hartie de copt unsa cu ulei.
Deasupra pui feliile de piept de curcan, le presari cu sare si piper, dupa care intinzi spanacul si asezi un strat fin de felii de mozzarella. Rulezi strans si pui ruloul intr-o tavita cu putina apa.
Coci ruloul la foc mediu, in cuptorul preincalzit. Dupa 40 de minute, scoti vasul si desfaci cu grija hartia.
Lasi rulouri sa se rumeneasca pentru inca 10-15 minute. Dupa ce s-a racorit 10 minute, il tai in felii groase de 2-2/12 cm.
Rulouri de curcan cu sos pesto din: snitele de curcan, sos pesto, ulei de masline, supa de legume, frunzulite de busuioc. Ingrediente: 4 şniţele de curcan 150 g sos pesto (din borcan) 2 linguri de ulei de măsline 125 ml supă de legume câteva frunzuliţe de busuioc Mod de preparare: Se bat bine şniţelele, până […]
Rulouri de curcan cu sos picant din: piept de curcan, cartofi, unt, ciuperci, ardei iuti, otet, usturoi, zahar. Ingrediente: 1 piept de curcan 500 g cartofi dulci fierţi 50 g unt 400 g ciuperci 200 g ardei iuţi 100 ml oţet alb 1 căţel de usturoi 1/2 linguriţă cu zahăr Mod de preparare: Taie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.