Rulouri de curcan

Printeaza

Rulouri de curcan din: piept de curcan, sunca, cascaval, bacon, busuioc, usturoi, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 12 felii subtiri piept de curcan
  • 12 felii subtiri sunca tip Praga
  • 12 felii subtiri cascaval
  • 24 felii subtiri bacon crud uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat maruntit
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rulouri de curcan: Bateţi carnea cu ciocanul de şniţele pentru a se întinde şi a se subtia puţin.

Presăraţi carnea cu sare şi piper, apoi puneţi pe fiecare felie de carne câte o feliuţă subţire de caşcaval şi o felie de şuncă de Praga.

Ungeţi fiecare felie de şuncă cu puţin usturoi pisat şi frecat cu o lingură de ulei, apoi rulaţi carnea de curcan împreună cu caşcavalul şi şunca.

Inveliţi fiecare rulou în câte 2 feliuţe de bacon şi prindeţi-le cu scobitori.

Puneţi rulourile astfel pregătite într-o tavă, pe hârtie de copt. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi rulourile de curcan la foc potrivit, până când se rume­nesc frumos.

Serviti câte 2 rulouri de curcan la o porţie, cu garnitură de legume sotate.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.