Rulouri de curcan
PrinteazaRulouri de curcan din: piept de curcan, sunca, cascaval, bacon, busuioc, usturoi, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 12 felii subtiri piept de curcan
- 12 felii subtiri sunca tip Praga
- 12 felii subtiri cascaval
- 24 felii subtiri bacon crud uscat
- 1 lingurita busuioc uscat maruntit
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rulouri de curcan: Bateţi carnea cu ciocanul de şniţele pentru a se întinde şi a se subtia puţin.
Presăraţi carnea cu sare şi piper, apoi puneţi pe fiecare felie de carne câte o feliuţă subţire de caşcaval şi o felie de şuncă de Praga.
Ungeţi fiecare felie de şuncă cu puţin usturoi pisat şi frecat cu o lingură de ulei, apoi rulaţi carnea de curcan împreună cu caşcavalul şi şunca.
Inveliţi fiecare rulou în câte 2 feliuţe de bacon şi prindeţi-le cu scobitori.
Puneţi rulourile astfel pregătite într-o tavă, pe hârtie de copt. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi rulourile de curcan la foc potrivit, până când se rumenesc frumos.
Serviti câte 2 rulouri de curcan la o porţie, cu garnitură de legume sotate.
Pofta buna!