Rulouri de bacon cu carnati
PrinteazaRulouri de bacon cu carnati din: bacon, carnati, castane, sos de visine, sos sriracha, sos teriyaki, apa si unt.
- 1 pachet de bacon
- 1 pachet carnati
- 1 cutie castane de apa
Ingrediente glazura:
- 1/4 ceasca de conserva de sos visine
- 2 linguri de Sriracha
- 2 linguri de sos teriyaki
- 1 lingura de apa
- 1 lingura de unt
Mod de preparare:
Taiati feliile de bacon pe jumatate. In partea de jos puneti cate o felie de castana, adaugati carnea din carnati si rulati feliile de bacon. Se coase de jur-imprejur pentru a evita imprastierea carnii.
Se dau la cuptorul incins la 200 C pentru 25-30 de minute.
Se incalzesc toate ingredientele de glazura pana se obtine o compozitie omogena. Adaugati rulourile calde si serviti.
Pofta buna!