Rulouri de banane

Printeaza

Rulouri de banane din: banane, sirop de agave, vanilie.

Ingrediente:Rulouri de banane

  • patru ceşti de banane feliate
  • o lingură de sirop de agave
  • o jumătate de linguriţă de esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi faceţi-le piure, până se omogenizează.

Turnaţi piureul în tăvile deshidratorului, pe hârtie de copt. Deshidrataţi-l la temperatura de 63 grade C, timp de opt până la douăsprezece ore.

Lăsaţi blatul astfel obţinut să se răcească, timp de zece-cincisprezece minute. Desprindeţi-l de tava deshidratorului, tăiaţi-l în porţiuni rectangulare şi rulaţi-le strâns în formă de cilindri. Dacă vreţi să păstraţi mai mult timp rulourile, înveliţi-le strâns în celofan.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.