Rulouri de crap cu legume

Printeaza

Rulouri de crap cu legume din: fileuri de crap, ardei capia, morcovi, ceapa rosie, usturoi, rosii cherry, condimente pentru peste, rozmarin verde, sos de soia, ulei din samburi de struguri, vin, piper.

Ingrediente:Rulouri de crap cu legume

  • 5 fileuri de crap
  • 3 ardei capia
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • condimente pentru peste
  • rozmarin verde
  • sos de soia
  • ulei din samburi de struguri
  • vin alb
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi fileurile de peşte, le speli şi le ştergi cu un şervet absorbant. Cureţi legumele, le speli şi le toci mărunt. Condimentezi fileurile şi le umpli cu amestecul de legu­me şi cu roşia cherry întreagă. Le învârti cu grijă, formând un rulou.

Aşezi rulourile pe hârtie perga­ment, le stropeşti cu ulei, vin, sos de soia, piper şi le împachetezi, legându-le cu şnururi de silicon. Pui rulourile într-o tavă stropită cu ulei şi o dai la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 25-30 de minute.

După acest interval, scoţi rulourile din hârtia pergament şi le mai laşi în tavă în jur de 5 minute, până se rumenesc uşor. Aşezi ru­lourile pe un platou, decorate cu felii de lămâie şi cu rozmarin ver­de. Serveşti rulourile calde.

Rulouri de crap cu legume

Rulouri de crap cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.