Rulouri de crap cu legume
PrinteazaRulouri de crap cu legume din: fileuri de crap, ardei capia, morcovi, ceapa rosie, usturoi, rosii cherry, condimente pentru peste, rozmarin verde, sos de soia, ulei din samburi de struguri, vin, piper.
- 5 fileuri de crap
- 3 ardei capia
- 3 morcovi
- 1 ceapa rosie
- 3 catei de usturoi
- rosii cherry
- condimente pentru peste
- rozmarin verde
- sos de soia
- ulei din samburi de struguri
- vin alb
- piper
Mod de preparare:
Cureţi fileurile de peşte, le speli şi le ştergi cu un şervet absorbant. Cureţi legumele, le speli şi le toci mărunt. Condimentezi fileurile şi le umpli cu amestecul de legume şi cu roşia cherry întreagă. Le învârti cu grijă, formând un rulou.
Aşezi rulourile pe hârtie pergament, le stropeşti cu ulei, vin, sos de soia, piper şi le împachetezi, legându-le cu şnururi de silicon. Pui rulourile într-o tavă stropită cu ulei şi o dai la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 25-30 de minute.
După acest interval, scoţi rulourile din hârtia pergament şi le mai laşi în tavă în jur de 5 minute, până se rumenesc uşor. Aşezi rulourile pe un platou, decorate cu felii de lămâie şi cu rozmarin verde. Serveşti rulourile calde.
Rulouri de crap cu legume
Pofta buna!