Rulouri de curcan cu sos picant

Printeaza

Rulouri de curcan cu sos picant din: piept de curcan, cartofi, unt, ciuperci, ardei iuti, otet, usturoi, zahar.

Ingrediente:Rulouri de curcan cu sos picant

  • 1 piept de curcan
  • 500 g cartofi dulci fierţi
  • 50 g unt
  • 400 g ciuperci
  • 200 g ardei iuţi
  • 100 ml oţet alb
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 linguriţă cu zahăr

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcanîn felii. Bate-le ca pentru şniţele şi condimentează-le.

Pune apoi ciuperci călite separat. Rulează şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă unsă cu unt şi lasă-le la cuptor 40 de minute.

Fierbe ardeii în oţet, cu zahă-rul şi usturoiul, zece minute. Mixează bine. Toarnă sosul peste rulourile de curcan. Mai lasă-le câteva minute la cuptor, apoi serveşte-le, alături de cartofii dulci.

 

Rulouri de curcan cu sos picant

Rulouri de curcan cu sos picant

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.