Rulouri de curcan cu sos picant
PrinteazaRulouri de curcan cu sos picant din: piept de curcan, cartofi, unt, ciuperci, ardei iuti, otet, usturoi, zahar.
- 1 piept de curcan
- 500 g cartofi dulci fierţi
- 50 g unt
- 400 g ciuperci
- 200 g ardei iuţi
- 100 ml oţet alb
- 1 căţel de usturoi
- 1/2 linguriţă cu zahăr
Mod de preparare:
Taie pieptul de curcanîn felii. Bate-le ca pentru şniţele şi condimentează-le.
Pune apoi ciuperci călite separat. Rulează şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă unsă cu unt şi lasă-le la cuptor 40 de minute.
Fierbe ardeii în oţet, cu zahă-rul şi usturoiul, zece minute. Mixează bine. Toarnă sosul peste rulourile de curcan. Mai lasă-le câteva minute la cuptor, apoi serveşte-le, alături de cartofii dulci.
Rulouri de curcan cu sos picant
Pofta buna!