Rulouri de dovlecel cu bacon si branza
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri cu: dovlecel, bacon, crema de branza, ulei, otet, cimbru, rozmarin, busuioc, sare.
- 2 dovlecei tineri
- 200 g bacon, tăiat felii subţiri
- 1 cutie cremă de brânză
- 2 linguri ulei
- 2 linguri oţet balsamic
- cimbru
- rozmarin
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Se spală şi se răzuie uşor coaja dovleceilor, se taie capetele şi apoi se taie în felii pe lung.
Intr-un vas se amestecă uleiul, oţetul balsamic, un praf de sare şi o lingură de ierburi aromatice, după gust. Cu acest amestec se ung feliile de dovelecei.
Pe grătarul încins se pun feliile de dovlecei şi se lasă câte 5 minute pe fiecare parte. Se frig şi feliile de bacon, să fie uşor crocante.
Odată scoase de pe grătar, se aduc la masă rulourile, astfel: pe fiecare felie de dovlecel se aşază o felie de bacon şi o linguriţă rasă de cremă de brânză. Se rulează, se prind cu scobitori şi se servesc.
Rulouri de dovlecel cu bacon si branza
Pofta buna!