Rulouri de dovlecel cu bacon si branza

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: dovlecel, bacon, crema de branza, ulei, otet, cimbru, rozmarin, busuioc, sare.

Ingrediente:Rulouri de dovlecel cu bacon si branza

  • 2 dovlecei tineri
  • 200 g bacon, tăiat felii subţiri
  • 1 cutie cremă de brânză
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • busuioc
  • sare

Mod de preparare:

Se spală şi se răzuie uşor coaja dovleceilor, se taie capetele şi apoi se taie în felii pe lung.

Intr-un vas se amestecă uleiul, oţetul balsamic, un praf de sare şi o lingură de ierburi aromatice, după gust. Cu acest amestec se ung feliile de dovelecei.

Pe grătarul încins se pun feliile de dovlecei şi se lasă câte 5 minute pe fiecare parte. Se frig şi feliile de bacon, să fie uşor crocante.

Odată scoase de pe grătar, se aduc la masă rulourile, astfel: pe fiecare felie de dovlecel se aşază o felie de bacon şi o linguriţă rasă de cremă de brânză. Se rulează, se prind cu scobitori şi se servesc.

Rulouri de dovlecel cu bacon si branza

Rulouri de dovlecel cu bacon si branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.