Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci
PrinteazaRulouri de dovlecel cu praz si ciuperci din: dovlecei, faina, mustar, supa de pui, cuperci, ceapa, praz, unt, seminte de susan, branza de capra, sare, smantana.
Ingrediente:
- 2-3 dovlecei
- 3 linguri făină
- 4 linguriţe muştar
- 250 ml supă de pui
- 400 g ciuperci
- 2 fire ceapă
- 2 fire praz
- 1 lingură unt
- 4-5 linguri seminţe de susan
- 150 g brânză de capră
- 1 praf de sare
- 5 linguri smântână
Mod de preparare:
Amesteci intr-un bol 2 linguri de făină cu 2 linguri de smântână, muştarul şi 2 linguri de supă de pui. Topeşti untul şi căleşti ceapa, prazul şi ciupercile tăiate mărunt.
Torni compoziţia de smântână şi laşi să clocotească puţin, după care adaugi restul de supă şi de făină. Când s-a îngroşat sosul, iar prazul şi ceapa s-au înmuiat, dai deoparte şi laşi la răcorit.
Le pui in blender şi le pasezi până devin o cremă. Speli dovleceii, le îndepărtezi capetele şi-i tai pe lung, în feliuţe cât mai subţiri.
Mixezi brânza cu restul de smântână şi adaugi sare după gust. Ungi feliile de dovlecei cu crema de praz, rulezi şi îmbraci rulourile în cremă de brânză. La final, treci rulourile prin seminţe de susan.
Rulouri de dovlecel cu praz si ciuperci
Pofta buna!