Rulouri de halibut umplute

Printeaza

Rulouri de halibut umplute din: ceapa, telina, ardei, ulei de masline, chifla, file de halibut, lamaie, supa de legume, spanac, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_de_halibut_umplute

  • o ceapa
  • o tulpină de ţelină
  • un ardei gras roşu
  • ulei de măsline
  • o chiflă (60 g)
  • 800 g fileuri de halibut
  • o lămâie
  • 150 ml supă de legume
  • 2 mâini de spanac proaspăt
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Ceapa se curata de coajă, se spală şi se taie julienne. Tulpina de ţelină de spală, se usucă folosind un prosop de bucătărie curat şi se taie în felii subţiri.

Ardeiul gras se spală, se curăţă de cotor şi seminţe şi se taie tot în feliuţe. Intr-o tigaie, se încălzeşte puţin ulei de măsline, apoi se călesc ceapa, ţelina şi ardeiul roşu.

Chifla se prăjeşte la cuptor şi se taie în cubuleţe, care se lasă la înmuiat în 70 ml de supă de legume.

Peste pâine se adaugă amestecul prăjit de legume (gata răcit) şi se asezonează cu sare şi piper.

Un vas termorezistent se unge cu ulei de măsline, se căptuşeşte cu frunze de spanac şi se toarnă restul de supă.

Fileurile de halibut se freacă bine cu sare, se rulează, se umplu cu amestecul de legume şi apoi se aşază, unul lângă altul, în vasul termorezistent. Acesta se dă la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.

După ce sunt gata, rulourile de peşte se servesc calde, cu suc de lămâie proaspăt stors.

Rulouri de halibut umplute

Rulouri_de_halibut_umplute

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.