Rulouri de păstrăv cu cartofi ţărăneşti

Printeaza

Se iau vreo doi păstrăvi, se dezosează şi se taie fileuri. Apoi se condimentează cu sare şi piper, se presară un putin de busuioc şi puţină mentă, se stropesc cu zeamă de lămâie. Separat se pregăteşte umplutura de ciuperci.

Intr-o tigaie se pun vreo câteva ciuperci, tăiate felii, puţină ceapă tocată mărunt şi se condimentează după gust. La sfârşit se adaugă un ou. Cu acest amestec se umplu fileurile de peşte şi se rulează.

Cartofii se fierb în coajă, după care se curăţă şi se taie rondele. Intr-o tigaie, cu ulei de măsline, se pun cartofii tăiaţi rondele, peste care se presară rozmarin şi puţin piper, se adaugă doi-trei căţei de usturoi şi se lasă un pic să se rumenească.

Se ia o tavă, se aşază un strat de cartofi, apoi se pun rulourile de păstrăv, umplute cu ciuperci, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă timp de 20 de minute la cuptor.

Rulouri de păstrăv cu cartofi ţărăneşti

Rulouri de păstrăv cu cartofi ţărăneşti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.