Rulouri de peste cu sos de sfecla
PrinteazaO reteta de rulouri de peste cu sos de sfecla din: fileuri de peste, portocala, sare, piper alb, sfecla rosie, mustar cu hrean, smantana, ulei de masline, suc de portocale si usturoi.
- 4 fileuri de peşte
- 1 portocală
- sare
- piper alb
pentru sos:
- 2 sfecle roşii potrivite
- 2 linguri cu smântână
- 1 lingură de muştar cu hrean
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 1 linguriţă cu suc de portocale
- 1 căţel de usturoi
Mod de preparare:
Curăţă sfecla, tai-o cubuleţe şi pune-o la fiert în apă. Scurge sfecla şi zdrobeşte-o bine sau paseaz-o cu ajutorul unui blender. Adaugă muştarul, smântână, uleiul de măsline, sucul de portocală şi căţelul de usturoi zdrobit.
Condimentează fileurile de peşte cu sare şi piper alb, pune pe fiecare bucată câte două feliuţe de portocală.
Rulează cu grijă şi prinde cu scobitori. Aşază rulourile într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra fâşii de coajă de portocală şi un praf de piper. Lasă la cuptor 30-40 de minute. Serveşte cu sosul de sfeclă.
Rulouri de peste cu sos de sfecla
Poftă bună!