Rulouri de piept de rata cu portocala
PrinteazaRulouri de piept de rata cu portocala din: portocale, piept de rata uscat. Pentru a face mai lejeră această reţetă, puteţi scoate pieliţa şi partea grasă a feliilor de piept de raţă.
- 2 portocale
- 200 g piept de rata uscat si taiat in felii foarte subtiri
Mod de preparare:
Curăţaţi portocalele de coajă cu multă atenţie, adică înlăturînd odată cu coaja şi pieliţa albă. Separaţi feliile şi înlăturaţi membrana care le acoperă. Inveliţi fiecare felie de portocală într-o felie de piept de raţă şi fixaţi cu o scobitoare.
Aşezaţi rulourile pe un platou şi serviţi ca aperitiv sau ca gustare. Dacă doriţi, puteţi prepara aceste mici rulouri dinainte, păs- trîndu-le în frigider pe un platou, acoperit cu hîrtie absorbantă şi învelit cu folie alimentară. Aşezaţi rulourile pe platoul de servit în ultimul moment.
Pofta buna!
Pieptul asta de rata imi face cu ochiul